Even voorstellen: Maxime Pieters, Omgevingsmanager U Ned

23-10-2023 555 keer bekeken

Maak kennis met de nieuwe Omgevingsmanager bij U Ned. Maxime Pieters: "Hoe we iedereen zo goed mogelijk betrekken, is voor mij een fantastische opdracht."

Maxime Pieters, de nieuwe omgevingsmanager bij U Ned.


Half augustus is Maxime Pieters gestart als Omgevingsmanager bij U Ned. Ze stelt zich graag voor:
"Na ervaring als adviseur rond communicatie- en participatievraagstukken binnen de regio U10 en Amersfoort over de energietransitie, ben ik heel blij dat ik nu gestart ben bij U Ned.

Binnen het samenwerkingsprogramma van U Ned geven we samen een aantal van de meest urgente opgaven rond wonen en mobiliteit vorm. En hoe we daar iedereen zo goed mogelijk bij betrekken, is voor mij een fantastische opdracht. Dat is dan ook waar ik de komende tijd mee aan de slag ben.

Om steeds stappen te zetten door wat onderzocht en uitgewerkt wordt binnen de programmalijnen van U Ned, naar buiten te brengen en wat er in de omgeving van U Ned speelt te integreren in de activiteiten van U Ned. Een van de meest concrete voorbeelden is hoe de omgeving van de A12-zone betrokken wordt binnen het MIRT Onderzoek. Of de bijeenkomst die we gaan organiseren voor mensen die geïnteresseerd zijn in wat er binnen U Ned wordt ondernomen. Wilt u meer weten over U Ned en wat er binnen U Ned wordt gedaan? Dan hoor ik het graag!"


Je kunt Maxime bereiken via het algemene mailadres van U Ned: info@programma-uned.nl

In het programma U Ned werken het Rijk, de Provincie Utrecht en de regio aan een gezonde groei van de regio Utrecht.

Archief

Cookie-instellingen